Äntligen fredag,

Ja nu är det den fredagen man längtat till alltså SPORTLOV fan vad roligt
Imån pullinki halv 7 på morgonen (: fan vad glad jag är! (:
Idag hade vi chill iskolan , först på morgonen Idrott sedan Engelska
och efter det svenska och vi kollade klart ett öga rött! som suger! ;)
sen skulle vi ha bild men bildjanne var inte där och sen hade våran vikaries
unge fått nåh skada eller vad det nu var så då hade vi ingen Bild, men i alla fall
nu är jag hemma och idag vette fan vad man ska göra, ska hämta slalomskidorna
av lina och sen ska anton och betty komma hit för dom ska sova här osv..
men nu ska jag göra någonting annat , det blir nog inget inlägg förrän söndag
om det inte blir så blir det om någon vecka ;D

justja sportlov.

hallå nu har jag just kollat klart Rocksystrar måste säga att den är bra! (: menmen har glömt och säga att i morgon får vi Sportlov och mitt lov är fullchekat på lördag morgon åker vi med dennis till pullinki alltså jag fredde dennis anton o betty (: och där ska vi sova till söndag , okej det är bara en natt men det är jävligt dyrt om man ennu måste hyra osv.. men jag ska låna av lina om dom passar men dom gör det säkert för vi har samma skostorlek osv.. (: och på söndag när vi kommer hem det är säkert vid 6-7 tiden på kvällen något, sen på måndag åker  vi till stugan men vi vet inte ennu vart vi ska sova men är lite suger på Tirro men vi får se.. sen efter några dagar kanske på torsdag eller något åker vi till sandskär och hyr stuga där och är sen där några dagar .. och sen är det söndag och då kommer jag säkert skriva ett blogginlägg!


*förresten jag har aldrig varit med om något så läskigt som det här , för fredde och dom har ett såkallat *spöke* som finns  i deras bastu/tvättstuga och hon brukar hjälpa pia! okej ni fattar säkert ingenting men ialla fall nu ska jag komma till saken jag och fredde var och bastade och sen gick jag och duscha och sen när jag skulle ta schampo såg det ut som att någon stod där bakom gardinen *dom har en duschkabin* och så tänkte jag att allt var lugnt sara få inte panik! men sen stängde jag av duschen och när jag började stoppa schampo i håret så gick duschen på helt plötsligt och den gick snabbt över till iskallt vatten! fy fan vad äckligt det var, jag var tvungen att hämta fredde och först trodde han inte mig men sen trodde han för han vet att jag inte skulle ljuga om nått sånt , så rädd som jag är! menmen

nu ska jag försöka sova i lugn och ro, för imån är det sportlov! <3

puss/s

Harrioja,

hej, skoldagen gick bra jag sov hemma fast jag var jävligt trött för jag johan fredde o sandra kollade på Changeling typ till halv 12 , sen gick vi ut och sen somnade jag typ 12 så man var jävlligt sliten när man vaknade .. men i alla fall första lekitonen var Svenska och då kollade vi på Ett öga rött sen No och sedan Språkval Engelska men där gjorde vi typ ingenting (: sen skulle vi ha musik men vi hade ingen vikarie. och då slutade vi redan 1 , men i alla fall sen for jag hem och det blev samma plikt som vanligt städade hela huset dammtorkade alla bord och hyllor i huset sen dammade jag av alla täcken och mattorna så man har varit duktig så mamma var nöjd så hon sa att hon skulle betala pullinki resan åt mig ;) sen kom pia 3 och hämta mig o fredde och nu är vi här och jag har ätit korv och stuvade makaroner *mums* :)


förresten Changeling är en värd film att se , man blir jävligt irriterad och den är hemsk den filmen
så om ni inte vet vad ni ska se för film så kolla den! Jag kan lova er att den åtminstone är värd att se.
eftersom Johan"minbror" som inte är så film intresserad tyckte att den var svin bra. men jag ville stoppa
och fortsätta idag, men inte fick man för han sa att då är det inte lika spännande någon mera, och jag tror
det kommer att komma en tvåa på den (: 

Hejdå(:


the notebook

Ja, nu kommer man utifrån jag och fredde gjorde en soffa på våran kulle och sen körde vi lite kung fu fighting :D
but now we are back, men förresten igår började jag o fredde å kolla på the notebook asså jag har bara sett halva och hittils är den så jävla bra! fan vad jag längtar för att se resten nu ikväll (: men nu ska jag kila och göra någonting annat.







fy fan vad bra filmen var , jag tror att boken kan vara ännu bättre
ska fan kolla om den finns! (:

*Me and lina against the world<3*

LISTA!

har du pojkvän/flickvän? jo, pojkvän
har du haft pojkvän/flickvän? Ja
har du hånglat med någon? Joo
har du kramat någon? vem har inte?
har du hatat någon? Ja
har du sagt "jag älskar dig" till någon? Ja
har du varit kär? jo
är du kär nu? JO
i vem? Fredrik
kan du vissla? Ja
äger du en dildo? haha nä
äger du mer än 10 par string? Näj
äger du en mascara? Ja
äger du mer än 5 olika foundation/puder produkter? Nä har 3
är du en fjortis? det beror ju på vad andra tycker,
är du emo? Nej,
gillar du vältränade killar? jo, men jag är inte så brydd.
gillar du tjocka/överviktiga killar? det beror på hur överviktiga man menar?
gillar du nörd-killar som pluggar 24/7? haha vilka frågor!
gillar du tjejer? Så klart som vänner
är du bisexuell? Nej det är jag inte.
har du över 10 bhar på dig just nu? haha nä
har du nångång tyckt om någon i din ålder? jodå!
kan du köra skoter? jo jag kan
kan du leka apa? det kan jag nog säkert , har aldrig testat
är du brunett?
är du blond?
har du haft svart hår? Jodå
kan du sätta foten bakom ditt huvud utan att spy? Haha har aldrig testat.
vad har du på dig för underkläder? grön, grått
hur gammal har ditt äldsta hångel varit? 18
den yngsta? två år yngre mig,


hallå (:

hejsan nu är det tisdag och jag hade sovmorgon och jag sov ju såklart hos fredde så då blev det tidig väckning .. men pia körde hem mig så umgicks jag med sandra (: sen var det So , Språkval , Matte och sen mentor men jag tror pelle sov när jag kom dit för han lät helt nyvaken och flummade (: sen for jag hem och fredde dennis o ante kom hem till mig "som vanligt" (: och sen satt vi o flumma lite , sen åkte jag nu till harrioja och jag har just ätit , mums!
och fredde satt nyss och predika lite om lina att det är folk som är så taskiga mot henne (: han värkar ju bry sig i alla fall , som jag sa hemma hos ida är "lina o fredde bästavänner" ;D menmen nu stressar fredde hejdå!


förresten nu ska jag ut och sen ska jag härja lite! :D
i BACKEN! :D

vinter.

trodde jag aldrig skulle fått med fredde för han har alltid varit så negativ och sagt att det inte finns någonting att göra , men jag fick med fredde , haha vi tog två stora svarta säckar men min gick sönder på direkten men inte freddes för den var mycket tjockare , fan vad trött man blev vi körde lite herran på teppan och fredde blev ägd av mig *alla gånger* ;D haha och sen blev det ibland att vi båda låg där helt mos under snön men sen orkade vi aldrig sätta oss upp så då låg man ju där i tio år, Fan nu börjar det kännas riktig vinter känsla jag vet inte varför men det var så jävla härligt och vara ute och härja lite, ute i ödemarken för fan ;D

vinter känslan är här på riktigt nu ! (: haha


måndag.

hejsan (: igår for vi endå på bio vi for dit med mackan betty och anton och så var det jag och lina men fredde kom inte med för jag vet inte varför han är tråkig som vanligt för alltid när han lanar då kan han inte fara någonannan stans än ica eller datorn. och ennu att han lanade från söndag -måndag snacka om data nörd.

men i alla fall filmen var en värd film att se .. ganska mycket detaljer men det var bra berättat men det var jävla sorgligt i slutet. men lina vaina ju på att jag bara lipar fast Mr.bean inte skulle fått igång sin bil. ;D men filmer är alltid så sorgliga , för tänk om det hade varit på riktigt då tror jag hon skulle gråta! :D

Men men idag vaknade jag ju hemma ialla fall och första lektionen var Matte och sen So sen hade vi syslöjd och där blev jag lite besviken för jag hade bara gummibandet kvar på mina pyamasbyxor och jag var tvungen och fara. *jävla tant* :D borde inte hon vara glad för att jag ville stanna och fortsätta men i alla fall sen hade vi engelska men jag gjorde muntliga med jenni fast jag hade redan gjort det men inte jenni och jenni behövde en kompis att prata det med så då erbjöd jag mig och + att vi fick sluta efter vi gjorde klart det ;)

nu sitter jag i harrioja hemma hos fredde och jag har just mänkkat som en gris för pia gjorde jätte god mat och sen åt jag miljoner mackor, men en sak är tråkig för fredde har en stor backe på gården och jag vill åka med plastpåse ned för den , men fredde har inga täckbyxor för hans täckisar är hemma hos oss och sen har jag ju inga här men jag skulle säkert fått låna av pia, och jussa har bara åverål , men jag ska gå och fråga pia för jag tror fredde ljuger ;)

Men nu ska jag fara och kolla om det finns några täckisar ,
puss/
s

söndag 22/2

Ja, nu är det än en gång söndag och imån blir det skola fan vad tråkigt, men i alla fall idag vaknade jag halv 10 och sen satte jag på tv;n och kollade LA ink , efter ett tag vaknade lina och sen åt vi frukost sen började jag göra mig i ordning och sen stack vi till wille och där var fredde och ante och wille såklart då. menmen betty frågade om vi skulle med på
Benjamin Button och vi tänkte fara dit men fredde har inga pengar och jag sa att jag kunde bjuda han, men sen har vi inge skjuts till harrioja. så då blir det väll att han tankar den åt mig eller så tankar jag den själv.

Men nu ska jag gå och äta hejdå,






provincia

Ja, nu har man kommit från provincia och vi har kollat när betty spelade innebandy dom blev fyra ,så grattis i alla fall.
vi for dit vid 8 och sen har vi bara varit där, och jag måste säga en sak olof är danspinglan :D fan vad hos dansade (;
jag och thilda var inte på sånt super humör för dans men nog dansade vi i alla fall .. och jag är inte så impad av provincia någon mera , fan vad det har blivit tråkigt det är inte som det var när man gick i 7;an .. men i alla fall sedan kom maria och hämta oss och hon körde oss till station och lina gjorde en härlig vurpa ;) sen satt vi hos wille och nu är vi hemma (;

Nu ska jag gå och tvätta sminket och sen tv , och även sova så klart
Nattifnatti<3


hallåj.

hallå, idag vaknade jag och lina kvart över 8 eller då kollade jag på klockan och sen tog vi det lugnt och kolla tv och sen gick vi och åt frukost , rostat bröd med oboy (: *mums, sen tog vi det lugnt och sen var vi ute typ 11 . vi for bakon station sen stack vi hit "till dennis" och sen har vi suttit här sen dess,

Idag är det provincia och jag är inte så där hemskt tokig i det som man var i 7;an , då var man helt överlycklig och bah; jag ska på provincia osv.. (: men nu har det börjat bli tråkigt men vi ska fara dit endå typ dansa lite och kolla bio tror jag det blir (: men vi får se vad vi gör.

hadebra(:
/sara

lan!

hej nu sitter vi hos dennis med lina fredde ante och dennis så klart och vi har varit på ica och köpt godis och dricka och nu är fredde och dennis på väg att hämta willes data .. och så är det ganska så varmt här det har varit 30.4 grader här inne men sen sa dennis att om jag dammsugade så fick jag ha öppet fönstret :D så nu är det 28.4 , fan vad skönt :)
haha dennis är så duktig för att när jag först började dammsuga så började det och ryka enmassa damm och skit och sen öppnade vi den och det var inge filter ;D och fredde höll på att tappa andan helt i onödan för att dennis glömde filtret :D men sen hämtade vi en annan så då gick det bra.. och snacka om att det var mycket spindelnät "haha" (:
men nu ska jag kila

puss/s

abu

hallå nu har man just kommit från skolan och vi hade cooper test idag jag sprang 13varv på tolv minuter fan vad jag var trött men förra året sprang jag 14 menmen.. och sen hade vi ingen engelska och jag fick inte fara för tuija så jag var tvungen och vänta i 2 och en halv timme men jag gick på bilden undertiden.. så nu hade jag haft bild på riktigt.. osv,
och nu är jag hemma och lina ska sova här inatt för hennes föräldrar skulle fara till kuiva eller vad det nu var .. men nu ska jag kolla våra bästa år , så hejdå!

(:

hallå , nu måste jag fan börja skriva lite oftare för min underbara vän lina brännström är less på att läsa mina inlägg om och om igen.. men någon dag .. när den dan kommer ska jag skriva ett super långt inlägg så hon har någonting att läsa om i min super trevliga blogg ;) men ialla fall det gick bra på konsären eller vad det nu var *superhärliga rösterna* borde den kanske heta :D , men i alla fall så nu har man MVG i musik (: idag har det var en lugn dag i skolan vi har varit och kolla ; PATRIK 1,5 *bög film* helt okej faktist.. och efter det hade vi en lektion och sen slutade vi (: sen kom fredde tíll station och vi gick hem och då började de med städande .. jag dammsög hela huset och sen tog jag disken osv.. sen var jag ute med hunden *eller RENEN som lina kallar honom* så vi gick hem till ante för ante skulle hämta en nässpray och så var vi ute med renen en timme (: så man har varit duktig idag .. sen mötte vi lina och nu sitter vi hemma hos dennis fast dennis är inte här han är och jobbar men han ringde just så han skulle komma :)

*om någon gillar mycket skitsnack och skvaller då ska man verkligen
flytta till haparanda för det är en sådan stad. vad man än gör nu förtiden
så blir det endå bara fel? men folk är ju som dom är.. ;ss

*lina; www.liinukka.blogg.se 
jag hoppas att du är nöjd med mitt inlägg
nu för jag tycker att jag skrivit ganska mycket..<3

puss/sara

men hallå!

haha, nu kan man då säga att man varit dålig på att uppdatera men men .. har inte så stor data lust någon mera , *vet inte varför* det är bara jobbigt .. men men mina helger och veckor har varit strålande (: idag ska vi spela på folkkan "Halleluja" och det är inte det bästa precis men vi har tränat i två veckor och på två veckor har ida lärt sig spela bas och mia har lärt sig på pianot osv.. (: menmen så idag ska vi i alla fall spela och jag spelar på trummor och det kommer gå åt helvete, lina och evve sjunger och sen är frida erika jenni o fanny *typ körer* eller vad man nu ska säga och sen spelar ida-sofia bas och ida elgitarr och mia på piano (: nåhnåh det låter som det låter skit jag i alla fall i .. men jag kommer att skämmas som fan i alla fall.. för idag när vi var på folkkan och gjorde listan vilka som ska spela först osv.. så prov spelade vi och det gick åt helvete båda gångerna på mellanspelet.. Men jag har bara tränat på eltrummor så det blev en liten annan sak och spela på riktiga trummor menmen .. (:

*önska oss lycka till*
HEJDÅ (:

hallå haparanda

hejsan nu är man tillbaka efter man än en gång vart i
stugan .. men jag har inte så mycket att säga men mycket
har hänt vi har då verkligen varit pinglorna ihelg (: ja sen har
man vart på hamnskär och hälsat på kalle o dom (: det var
trevligt men det var ju inte det nyktraste stället precis , men man
är van man har ju vart där i miljoner år och mamma och dom
brukar inte bli släpade därifrån nyktra så man har ju vart med
om mycket i sitt liv ;) men helgen har  i alla fall gått bra och
svin kul har den också varit ;p det var jag fredde mackan
anton betty o dennis :) ,, men idag blire inte så mycket det blir
frasses med gänget och sen efter det ska vi fara på bio på
Twilight ;) hoppas den är bra (:
men ha en trevlig söndag ;)
pusspådig

!!!!!!!!!!

HEJ MIN DAG ÄR ÅT HELVETE!
för att min mor är störd i bollen!
HEJDÅ...

(:

idag hade vi nationella i svenska det gick faktist ganska bra
jag skrev på allting nu är det bara och vänta på svaret om man
fick g eller ig eller vad man nu fick (: idag ska jag bara vara på
station och umgås med vännerna sen blir det hem o sova (:
men nu äta håller på att dö av hunger.
hejdå (:


2februari

hej, ihelg har jag faktist haft ovanligt kul på fredag var det superkul med brudarna osv.. sen på lördag blev det ju till stugan ända tills nu på måndag, så på lördag kom mackan claus anton o betty och sov på furön vi hade det trevligt sen så åkte claus på lördag så då blev det jag fredde mackan anton o betty (: och sen har thilda sandra johan o emil också varit förbi (: så har vi grillat och tagit det lugnt och på lördag gjorde jag tacos och det var super mumsigt(: idag var man kanske hemma vid 3 sen åkte jag dennis mackan fredde anton o betty till turkin pippuri ; om nån är hungrig så ska man fara dit o käka för där är det jävla mycket mat.. efter turkin.. stack vi till köpcentret och svamlra runt där och sen så hade jag o betty lovat att vi skulle äta en munk så då blev det munk för oss alla (: sen var man ute med lina och nu är jag hemma och jag har fått min mobil ;) *skönt* :D

hejdå <3

RSS 2.0