söndag

hej nu sitter jag här på anttis data (: spelade just cs med kenny pekka o jenni men nu tog fanny över :)
jag är fan jävligt trött klockan är 07.36 och vi har lan dödat en massa haha fy fan vad man har härjat :D
jag tror jag ska fara hem och vila ett tag sen senare, måste ju bara vänta på att lina kommer hit :p
men men nu ska jag dra

nu sitter jag här på mattis data :) , jag for hem vid 9tiden och så gick jag och sov vid halv11 sen ringde lina och väckte mig typ kl.14.00 , så tänkte jag att det är lika och stiga upp onördigt och sova bort hela dan ;) *jag är lite mysko jag vet! :)
och så steg jag upp satte på bastun åt frukost och sen gick jag och basta , det var fan chill var så jävla trött.
Ja sen fönade jag håret om någon vill anteckna :D, nä men sen for jag o mötte lina på grankulleskolan och sen gick vi hit, sen har jag bara suttit här sen dess.


haista!

svefi

än en gång, ja vet att jag jankar att jag är på sverige finska folkhögskolan men det är bara det att det är så jävla tråkigt här så måste bara ha någonting och göra och då kan jag ju skriva blogg (: ,*smile
asså jag vet inte varför jag alltid kommer hit jag vet ju redan för miljonte gången att det är boriiing här, men det blir alltid så.
jag tänker alltid att det ka bli värsta kul men det blir det endå inte , alla bara nöter fast det är ju det lan är tillför, men endel är så jävla inne att dom knappt enns har tid att prata men en, som typ fredde (; *hah
     Asså jag är endå ganska trött men jag vill inte sova för lina kommer ju från svanstein imån, och hon sa att jag inte fick sova för hon kommer redan vid 9 tiden:D, hoppas det blir roligaer när lina kommer hit sen :),

JAJUSTJA!, det är idag eller inatt man vrider klockan till vintertid *alltså en timme bakåt*
fan vad trögt den här jävla natten kommer att vara, för när man är vaken då brukar tiden gå jävligt sakta om man inte har någonting och göra, men nu kommer den gå ännu segare. men jag får väll hitta på någonting så att det inte går så segt men jag känner redan när jag bara tänker på det att det kommer bli jobbigt, fan tänk om typ 15min är klockan 24.00 och då måste jqg fan vrida klockan till 23.00, jobbigt jobbigt men det får man klara :D

Tjingeling!<3

Andra dagen på svefi

hej nu är det ju andra dagen på svefi (: vi for hem vid halv 5 tiden på morgonen fan vad läskigt det var, för det kändes som att det var någon som gick bakom mig och fredde. men sen var det lugnt när man kom hem för hunden morrade som vanligt ;) heh.  sen  somnade jag  o fredde ungefär vid  6tiden, men fan vad man var irriterad när jag vaknade idag för först håller alla på o ringa o skriva sms och klockan var typ halv 10 och höll på att bli tokig, sen stressar fredde upp mig att vi måste börja fara till dennis och då var det bara och hoppa in i duschen sen när jag hade duschat klart och sa till fredde att han skulle komma och äta frukost så sa han ba; varför stressar du så mycket! så man typ jaha nu har jag stressat in i duschen och fixat frukost. men sen fick jag äntligen upp han, sen väntade vi bara på att thilda o emil skulle komma och hämta oss med hennes farfars moppe den är så jävla snygg.
    sen har man inte gjort så mycket suttit typ bara framför datan och sen for jag dennis och fredde och käka och spelat lite gh på ragges data . och nu sitter jag här och skriver.

Förresten lina har fart till svanko *svanstein*,
men som tur kommer hon tillbaka imån eller idag på kvällen.

Tjingeling!


En del människor...

En del människor är så jävla idiotiska att man inte enns kan förstå det!,
 som tex kommenterat någons jävla utseende på ett anonymt namn , om en del vill säga något sådant som typ
fan vad ful och fet du är, då kan dom ju fan säga det ansikte mot ansikte och vara ärlig än att
göra tex en blogg på ett anonymt namn och kommenterat ett annans utseende,
eller så kan dom ju helt enkelt ta och hålla käft! för det är så jävla omoget. Man får inte enns ut någonting över det.
Men det finns ju sådana folk som bara lever för att jävlas med andra ? är det inte så!
    Eller om man har bråkat med någon som man har stått väldigt nära , sen när alla har lagt ner det,
och skitit i allting så ska man börja ta upp det igen, vad är det för mening med det?
Eller så kan man ju bli vänner istället än att hålla på och tjafsa om några idiotiska saker.
Men men en del ger visst aldrig upp , som jag skrev tidigare i det här inlägget att: en del lever bara för att jävlas!
fast det kanske inte endå är deras fel dom kanske är uppfostrade så, men det vet man ju aldrig!
     Men bara så ni alla vet, dom som nu kommer läsa det här!
Lägg ner allting alltså om att skriva hur ful och fet man är!
och speciellt om man har det på anonymt det är  OMOGET och så jävla lågt!

Tjingeling!


Mitt första inlägg

hej, det här är min första blogg. och mitt första inlägg..
just nu sitter jag på svefi för det är lan, sandra och jenni sitter här bredvid mig men nu gick dom och poffa :),
idag har jag inte gjort något speciellt har varit i skolan och tråkat , fast idag var det lite roligare än vad det är annars , för idag var vi på station och vi fick göra vad vi ville ,vi fick typ spela gh och pyssla och skjuta och alltmöjligt, sen hade vi fråge tävling och vi skulle ta två st från varje klass, och vi VANN ;) hah, vi var fan värsta taggade och skrek typ 9.3 kom igen nu och allt möjligt medans alla andra satt tysta som nå jävla musar :D, så vi ska få ett pris , sen efter det så fick vi sluta ungefär. efter det har jag inte gjort så mycket suttit med moa julia o lina bakom station (:, sen åt jag tacos fan vad gott det var och sen for jag till svefi och satt med fredde :D och nu sitter jag framför en jävla minidata och man ser fan ingenting , den är fan lika liten som en bärbar dvd sån där liten, men nu ska jag ut med lina , tjingeling :)

Välkommen till min nya blogg!

välkommer till min nya blogg :D haha

RSS 2.0