äntligen fredag

hejsan .. har inte orkat blogga på länge men det spelar endå ingen roll är inte så där ruskigt inne på att skriva blogg hela tiden men men .. idag har man vart i skolan sen for man till ida och sen gick jag lina jenni o sandra hem och så är det så klart fredag den efter längtade fredagen och sen har vi ingen skola på måndag så det är chill.. nå i dag i alla fall ska vi sitta hemma hos ida och vi kommer vara ganska så många i hennes lilla lya :D och imån är man väll sliten eller bakis!  trevligt trevligt. men nu fara hejdå <3

Abu :D

hej nu sitter man här och ska kolla wildchild osv..
och sen blir det väll och sova så man inte är alltför
trött på morgonen (: men men vi hörs !
puss




Tisdag 27/1

Hej, nu börjar allting bli lite bättre fast har ju haft det dära nackskyddet men det börjar bli bra nu förutom att det kommer såna där knyckar ibland så har jag ont i nacken och sen har jag börjat få ont i ryggen .. man får se vad det blir av det här då, men nu sitter man här hos fredde och väntar på att wildchild ska tanka klart osv..
förresten imån ska pappa beställa telefonen åt mig fan vad jag längtat orkar inte med nå skit telefon för dom är så himla sega fast det är ju bättre än ingenting *ska inte gnälla* så då hoppas man att han beställer den , men jag skrev ju tidigare att jag skulle köpa en telefon men jag for till elgiganten och där kostade den 1999kr och på nätet kostade den 1375kr med 2G minneskort .. men den han ta slut på söndag när jag tänkte beställa den men nu hittade ja o pappa en sida som den kostade 999kr så pappa skulle ringa dit imån och se att den inte var operatörslåst och om den inte är så beställer han den (: och jag ska beställa en ny kamera och sälja min gamla till pia *freddes mamma* för jag kan inte stoppa bilder på min data fast jag har en sån där datakabel så nästa gång jag kommer hem till fredde så ska jag ta med den och se om man kan föra över bilder till datan (:

*allt går så himla snabbt för kanske två veckor sen skrev jag att det inte var länge kvar till våran 1års dag, men våran 1års dag är ju redan imån så då blir det myspys med älsklingen<3 och sen ska vi fara på Leilani.. okej jag kanske varit lite tjatig om det där menmen man kanske är det när man är kär? vad vet jag.. men nu ska jag hitta på någonting annat och sen kolla wildchild men det kommer säkert en ny uppdatering senare (:

haha!

haha .. jag och fredde skulle gå ut o poffa så tog vi
med venus*deras hund* så fredde pissade på gården
och helt plötsligt står venus där och slickar upp det..
haha fan vad jag börja garva hon var visst törstig ;)
men nu ska man sitta här framför datan ett tag och sen
blir det väll och börja sova på ett tag så man får vila lite,

natti natti
*så säger alltid min far!

jag måste bara säga att jag är tacksam att ha så många
bra super duper bra vänner  vette fan vad man skulle
gjort utan dom (: <3 Love you, nu sova (y)


allt kan hända

hejsan , så ni vet allt folk ha alltid på er säkerhetsbälte , för mig kändes det som att man aldrig levt lyckligare än så här ända tills man hoppar i en bil! vi hade jävligt skoj höll på at cruisa det var jag johan fredde dennis och mackan som satt i johans bil och i emils så var det thilda o emil då och sen sandra o madde.
som sagt så krockade vi och jag o dennis tupade typ av och sen vaknade vi och då var vi levande .. men thilda satt och stor gråta och maria o alla kom sen så åkte vi upp och jag började spotta blod så då sa maria och dom att vi måste åka till sjukhuset så då åkte vi dit och sen hamnade jag på nå jävla väst på ryggen och nacken och den satt fast i panan sedan satt jag ennu fast i sängen så jag kunde ju bara kolla uppåt .. pappa sa att jag o thilda satt och grät i kapp men jag kommer inte ihåg allting för jag har lite minnesluckor ;p , men thilda åkte till kalix och röntga knäet men hon hade ingenting och jag åkte till sunderbyn och rönka mig men allt var lugnt.. ingenting var brutet bara att jag har hjärnskakning ..osv.. snacka om att jag hade ont överallt när dom tog bort alla skydd jag var fan tvungen att lyfta upp mitt huvud för jag hade inga muskler kvar kändes det som .. jag hade legat sen 2 på dan till 8 på kvällen helt still bara kollat på taket och alla människor som kollat på mig.. + att man fått lite morfin.. så när jag åkte i ambulansen så då var det en arg hund som höll på att kolla på mig och jag höll p åatt klappa den.*dröm* och sen sa läkaren att han hörde mig sjung lite haha :D ,  nu sitter man i alla fall hemma hos fredde och jag har lånat petras nack skydd för jag har så jävla ont i nacken att jag knappt orkar hålla uppe huvudet!
och efter att jag just hade åkt .. kom dennis till sunderbyn men allting var okej med honom (:

Men ha ett trevligt liv, som sagt blir det ju skola imån och man får se hur man kommer orka där
/sara

fredag<3

hej idag är det fredag och så klart blir det stuga vi ska bara vänta på att dennis slutar för han är å jobbar (: så då blire och åka, föresten idag hade vi bara två hela lektioner.. vi hade ingen bild för janne skulle på nå möte och sen tuija hade glömt nå papper hemma och vi började typ en halvtimme tidigare så vi fick ju sluta ennu tidigare då (: .. för vi hade typ bara en halv tim med tuija så.. man slutade redan halv 12 fan vad chill.. nu sitter man här på dennis data i kojan och nu ska jag spela lite cs med pälsklingen<3

vi syns på söndag.. eller jag skriver då (: <3

!

hej nu sitter man här och lyssnar på lite bob marley (:
jag fredde o pappa for och handlade till tamppis och
sen for vi till ica och handlade men det blev inge
el-giganten för det han stänga så.. då åkte man till
station och där var lina majso carro sinkk. och innala
o alla möjliga orkar inte enns rabbla upp för det var så
*många* men men sen var man där typ i en o en halv tim.
sen stack man hem.. och nu har man käkat och snart ringa
älskling och sedan sova..

hejdå<3

abu (:

hej, har inte orkat skriva men i alla fall man har just kommit från skolan eller typ för 15min sen ialla fall och så sitter man här och lyssnar på:  ready or not- fugees . den är ganska bra (:  men i alla fall så idag har jag tänkt och köpa en ny telefon med fredde och sen ska vi handla på samma gång till stugan .. som man åker til imorgon..

äntligen.

nu äntligen är datan klar och det tog bara en dag men pappa har varit lite sego som han brukar vara ibland, fast inte för att jag varit så desperat att få min data "som min kära vän lina brännström är<3" men i alla fall nu håller man på och tanka msn osv.. och på ett tag ska jag ringa fredde, föresten idag har man haft sovmorgon för vi har tagit bort No så det är chill som fan, sen stack man hem och lagade lite mat åt mig fredde o johan sen kom pappa och hämta oss för vi skulle till mommo och moffa för moffa fyllde 80 för någon dag sen.. så i alla fall så var man där och käka tårta sen for jag bakom station med lina och sen har vi vart inne i station och prata med terran o alla möjliga och sen for man ju hem.. och nu sitter jag här och funderar på vad man ska bli när man blir stor? ;D , för om 9 dagar ska våran ansökan vara inne och jag vet fan inte enns ennu vad jag vill bli .. men nu fara

puss<3

hemma igen

hejsan nu har det gått en helg utan att man skrivit men jag har vart i stugan ihelg igen (: och så klart har det ju inte kommit någon snö så det har ju vart isbilen nu igen.. eller nu var det inte bara emils utan johans också för han var och köpte en på torsdag (: så har man ju cruisat och sedan har man ju bara varit och chillat justja jag sov hos thilda också och inte hos fredde för han stannade i stan och lana (: *den nöten*
förutom att bara chillat i stugan så har vi huggit ved (: fan vad man vart sliten och svettig men det är ju inte hela världen .. men nu ska jag göra någonting annat vi höres.

10dagar kvar, ett år med älsklingen (: <3

15.1

hej , nu sitter man hos fredde och det är typ den enda gången man kan skriva men men .. ja jag kunde skriva igår men orkade inte.. men i alla fall idag har man vaknat här hos fredde och sedan vart i skolan sen for hem vid 1 och så städade jag och sånt sen kom freddes mamma och hämta oss oså stack vi till ica men först hämtade vi petra o theo sedan ica då och sen åkte vi till harrioja .. och nu sitter man här sen typ 5 och vi har kollat Rambo eller vad den nu hette ; den var helt okej , men lite för mycket krigande (: men det var ju en krigsfilm menmen.. nu fara och göra någonting det är jobbigt och skriva blogg.

hejs /sara

hej igen

skrev nyss men man blir bara sämre och sämre
för varje dag.. alltså det känns som att något kommer
explodera snart är inte sjuk om ni tror det.

HEJDÅ

måndag

hej. idag har man vaknat upp helt sliten ont i huvudet som fan.. och kände att man bara ville stanna hemma och fredde stannade också hemma eller i harrioja som vi var i då . och sen frågade jag fredde ennu om jag kunde få en termometer men han somnade om så jag sket i det och åkte med pia till stan eller hon körde mig till skolan (: , sedan har man ju8 vart i skolan slutade två och så gick jag o sandra hem :) och sen har man ätit varit utanför station i kanske 10min sen var det så kallt så vi stack.. sen mutade johan mig att jag får 5 poffisar och så behöver jag inte betala tillbaka mina skulder om jag gick ut och gå med oskar så klart man går och så var jag o powerwalk i en tim ungefär och nu sitter man här med sandra o johan .. men nu göra någonting annat ..



Puss/sara

hej

okej jag uppdaterade min blogg typ för 30sek sen men orkade inte skriva på samma men måste bara skriva om lite saker som grubblar i mitt huvud;

Alltså jag vet inte om det är så någon annanstans men så här är det i alla fall med Haparanda.. ni vill inte enns veta hur det är här som till exempel en del personer kan veta mer om en själv änn vad man vet om.. men igentligen är det ju bara jag*exempel* som vet vem man är .. allt resten är ju i såfall rykten..
och sedan folk som säger att jag ska aldrig gå tillbaka till dom personerna.. och nästa sekund är dom med dom resten av livet.. ? okej. inte ska jag igentligen bry mig. och om någon ta illa upp , så gör inte det för jag menar absolut ingenting taskigt.. men det är bara sånt som snurrar i mitt huvud. det är såna saker som kan irritera mig lätt. och såna som snackar skit om en stup i kvart. skit samma om man säger någonting det är ju ingenting men inte fan orkar man lyssna hur länge som helst det blir ju fan uttjatat. och klart nu sitter jag ju inte här och skriver att jag aldrig snackat skit! men vem fan har aldrig gjort det.. tror inte det finns en enda.. men nu måste jag få gå och sitta med älskligen.

Hejdå ha en trevlig kväll i alla fall..
*och kom absolut ihåg att jag ej menade någonting illa.
*Smile

11 januari

hej, ihelg har jag vart i stugan som jag redan skrivit (: men i alla fall.. vi har ju kört skoter och allt möjligt sånt som man brukar göra och det var jag thilda sandra fredde johan emil sipola markus ja och vi har vart och grillat igår och sen har vi ju gjort en massa annat som grillat osv.. och sen var vi hemma idag vid 4-5 tiden och sen har jag bara vart hemma och sedan for jag fredde johan o sandra ut och gick med oskar*hunden* till jourlivs sen gick vi hem och sedan kom pia och hämta oss oså bjöd fredde mig på en barnbox *var inte så hungrig så annars skulle jag köpt en mega mega någonting. skämt* ja sen åkte vi till harrioja och nu sitter vi och kollar på nån knäpp film på , Canal+ hits .. eller vad den nu heter.
Hejdå<3

*om 17 dagar så har jag o fredrik varit tillsammans i 1år (: alltså det bara går så jävla fort så man hinner inte enns me (: och på våran ett års dag ska vi fara och äta på leilani , men jag skojjade lite med han så jag sa att vi skulle äta på frasses :D

/s

allt mellan himmel och jord.

hej. jag har inte vart och skrivit någonting nu på jävligt länge ,, men jag har ju så klart några anledningar till det så man kan ju berätta; för det första så gick ju min data sönder så fredde ska kanske laga den åt mig så då har jag ju inte kunnat skriva.. och sedan var vi ju och lana och jag hade ju johans data men sen på lördag så orkade jag inte och tilda o sandra ringde och fråga om jag ville komma med till stugan(: så då for jag o johan o emil o handla och så hämtade vi sandra o thilda från m-lund sedan hoppade vi i isbilen och stack och så har vi varit där o mänkka oss som fan och så har vi varit och cruisat  (: , sen har jag vart där från lördag till torsdag :) *förresten det är ganska onödigt med skola från
torsdag-fredag* ja så idag har det ju vart skoldag och har bara vart i skolan sen hemma och sen kom sandra osv.. (:
och imån kommer det inga inlägg förren nästa vecka för att jag ska till stugan till freddes stuga och jag ska köra med mxz för första gången i vinter ;) , har bara kört johans och sen pappas och sandra o deras (:
men nu ska jag gå och vara social till min man <3

Puss/s

en lördag.

hej!
nu sitter man här lina stack hem för hon mådde lite dåligt
och jenni kom sedan hit.. alltså till lanet då ! och man har
ju sovit mycket , jag har sovit 45 min nu på morgonen..
somnade när jenni och fille stoppade på min favorit låt
i gh *var min favorit låt* - Rock this town heter den och finns
i gh2.. men nog om det.. det är bara jag wille sebbe som har
sovit inatt men fan det var faktist skönt och bara få slumra till
för jag vaknade redan 6 på morgonen förra natten eller vad man
nu ska kalla det.. så ja ni förstår säkert! *bra bortförklaring* :D
men i alla fall och lina ska komma tillbaka idag men jag vet
inte med jenni vi ser ju vad som händer.. (: , fan min mage börjar kurra.
men vet inte vad jag ska göra för jag har bara en Pan pizza kvar så..

Men nu ska jag göra någonting annat! hejs

Förresten jag och jenni har typ klarat miljoner av banor i
Bubble trouble 2 / rebubbled fast lina var till hjälp i början

MEN HEJDÅ       /sara


ska inte tjata om det där ordet igen!

(: , NU ÄR DET LAN IGEN!
och så klart med lina (; , inte fan kan man lana utan henne
haha , så nu blir det 4 dagars lan.. tänkte ju fara till stugan
idag men fick inte för pappa för det finns ingen kylning alltså
ingen snö på isen osv... orkar inte förklara.
men ialla fall vi lanar på station och det är jag o lina så klart
och sedan wille fille fragon ante dennis sebbe och fredde vi är
jävla mycket pers. i ett litet rum :D , och jag o lina är stolta över att vi
har tagit linas högtalare hit så vi sitter och dunkar lite..
justja en sak som var tråkig min data är typ sönder. så jag har
johans men han är endå i stugan så han blir väll inte så sur :D
fast han skulle väll endå inte bry sig.. men nu ska jag o leva
livet med lina brännström (:

hej,

nu var det någondag sen jag inte skrev men jag hade
iallafall jävligt roligt på nyår vi var i stranden oså hos
lina , men det tråkiga var att min mobil gick sönder..
men i alla fall så sitter jag hemma hos fredde och vi har
redan vaknat först 6 och sedan vaknade 7 och sen det
har jag varit vaken ;p , idag ska jag till stugan för pappa
har lagat mxz så då blir det och fara och cruisa (:
sen om jag inte stannar där så ska jag sen vara me lina
menmen.. nu ska jag kolla tv.


VI hörs.

RSS 2.0